Call-center

Hívjon minket bizalommal:

- haszonállata, kisállata elhullása,
- egyéb állati eredetű melléktermék megsemmisítésének igénye esetén!
 

A Call Centerünk munkatársai rögzítik a megrendelését és megszervezik a tetem, illetve a melléktermék elszállítását és biztonságos, szakszerű megsemmisítését.

(A tulajdonosnak is lehetősége van gondoskodni a tetemről, de annak eltemetése csak olyan helyen engedélyezett, ahol a talajvíz 1,5 méternél nem emelkedik magasabbra. Az elföldelés helye és a szomszéd ingatlan határvonala között legalább 1,5 méter távolság szükséges. Egy évben maximum 100 kg állati maradványt lehet elföldelni.)

Speciálisan kialakított, országos lefedettségű gépjármű flottánkkal, a beérkezéstől számított 48 órán belül teljesítjük a megrendelését.

Számunk az ország egész területéről díjmentesen hívható zöldszám!
06-80-820-024

Kérjük, hogy munkaidőn túl a megrendelését az üzenetrögzítőnkre mondja rá! A rögzítőre leadott igénye minden esetben tartalmazza a felrakóhely kódjukat, az elhullott állat fajtáját és súlyát, vagy az állati melléktermék megnevezését és tömegét illetve a telefonos elérhetőségüket.

Munkatársaink vissza fogják Önt hívni!

Egyedi, készpénzes megrendelés helyett, Önnek lehetősége van szerződéses együttműködés kialakítására a nyersanyag (tetem, melléktermék) begyűjtésével kapcsolatban. A szerződéskötés ügyében kérem, keresse a Kapcsolatok menüpont alatt megtalálható szerződéskötők közül az Ön régiójában illetékes munkatársunkat a feltűntetett telefonos elérhetőségén.

Foglalkozunk továbbá a velünk szerződésben álló budapesti kerületek közterületein keletkező, illetve a lakossági elhullott állatok elszállításával.

A bejelentéseket a szerződött önkormányzatok honlapján megtalálható zöldszámra várjuk. Ezt a számunkat is megtalálja a honlapunkon, a Kapcsolatok menüpont alatt, a budapesti kisállatbegyűjtés zöldszámaként feltüntetve.