ATEV Zrt. weboldala

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a működési és gyártási folyamatainkat a költség- és energiahatékonyság, illetve környezettudatosság vezérelje, a fenntartható fejlődés folyamatos biztosítása érdekében.

Menüpontok

CALL CENTER

Telefonszám: 0680820024

Nyitva tartás: munkanapokon 7:00-től -15:00-ig


GYÁRAK

Gyárainkban történik az egyes földrajzi területekről származó állati melléktermékek, nyersanyagok begyűjtése és ezen alapanyagok fajtájától függően azok ártalmatlanítása vagy termékek előállítása. Jelenleg 4 gyárunkkal és 4 gyűjtő-átrakó teleppel biztosítjuk partnereink részére az országos lefedettséget, annak érdekében, hogy a képződött melléktermékek, nyersanyagok mielőbb elszállításra kerüljenek partnereinktől, megrendelőinktől. Az állati melléktermék begyűjtési-kezelési szolgáltatás magában foglalja az állati melléktermék szelektív begyűjtését, szállítását és feldolgozását.

TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK

Termékeinkkel és kereskedelmi szolgáltatásainkkal ügyfeleink megbízható és minőségi kiszolgálását kívánjuk biztosítani.

AZ ATEV Zrt. kereskedelmi tevékenysége jelenleg két fő csoportra osztható, az állati melléktermék begyűjtésére és a késztermék értékesítésére bel- és külföldi piacokon egyaránt.

Az állati melléktermék begyűjtési, -kezelési szolgáltatás magában foglalja az állati melléktermék szelektív begyűjtését, szállítását és feldolgozását.

Szolgáltatásunkat az alábbi partnerek veszik rendszeresen igénybe:

Késztermékek

Az EU 1069/2009/EK számú rendeletében meghatározott 3. kategóriájú alapanyagból feldolgozott állati fehérjét (baromfiliszt, vegyes állati fehérjeliszt, toll-liszt), hemoglobint (vérterméket), valamint állati zsírt (baromfi, vegyes) állítunk elő.

A feldolgozott állati fehérje felhasználási területei:

Állati zsír felhasználási területe:

Az ATEV Zrt. több évtizedes tapasztalattal és ügyfélcentrikus kiszolgálással áll partnerei rendelkezésére, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatásokat élvezhessék. Megújuló gyártási és kereskedelmi folyamatainknak köszönhetőn magas minőségű késztermékekkel kívánunk elégedettséget és versenyelőnyt biztosítani vevőink számára. Saját tehergépjármű flottánk, valamint elkötelezett és tapasztalt szakértő csapatunk összehangolt tevékenységének eredményeként nyújtunk megbízható és magas szintű kereskedelmi szolgáltatásokat vágóhidak, állattartó telepek számára.

Termékpalettánknak köszönhetően az állati takarmányozás és pet food iparág kiszámítható beszállítói vagyunk mind hazai, mind pedig nemzetközi piacokon.

KARRIER

Társaságunk több mint 70 éves múltja biztosítja munkavállalóink számára, hogy hosszú távú stabilitást nyújtsunk kollégáinknak, egyidejűleg családok több generációját is társaságunk munkavállalói között tisztelhetjük. Hiszünk abban, hogy minden munkavállalónk érték, hogy eredményeinket csak együttes erővel, elkötelezettséggel érhettük, érhetjük el. Hiszünk a csapatmunka erejében, a közösség építő szellemében.

Betöltendő álláshelyeinkre a munkaerő toborzása belső ajánlások, továbbá meghirdetett, nyitott keresések által történik, amely pozíciókat a weboldalunkon is közzétesszük, de telefonon is felvilágosítást adunk központi elérhetőségeinken..

HÍREK

Társaságunk számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, a környezettudatosság, mely kapcsolódó feladatokban önként és példaértékkel kívánunk részt venni.

CÉGÜNKRŐL

Az ATEV Zrt. 1949-ben alakult, Állatifehérje Takarmányokat Előállító Vállalat néven, amely 1993-ban részvénytársasággá alakult, 2006-tól pedig zártkörűen működő részvénytársaságként működik. Társaságunk fő részvényesei: A Magyar Állam nevében a tulajdonosi jogokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (71,85%), valamint a Nemzeti Eszközgazdálkodási Zrt. (28,15%) gyakorolja. A jelenleg átlagosan 470 főt foglalkoztató ATEV Zrt. tevékenysége kiemelten fontos közegészségügyi, állategészségügyi, járványügyi, higiéniai, környezetvédelmi és gazdasági szempontból.

Melléktermék és nyersanyag feldolgozás négy gyárunkban folyik, (Debrecen, Hódmezővásárhely, Mátyásdomb, Solt), illetve négy gyűjtő-átrakó helyen (Bőny, Böhönye, Debrecen, Hódmezővásárhely) a nyersanyag begyűjtése, átrakása történik.

Az évek során a járvány-, illetve a közegészségügyi szabályok fokozatos előtérbe kerülésével egyre nagyobb hangsúly helyeződött az állati eredetű maradékok szakszerű és biztonságos módon történő ártalmatlanítására. Magyarország EU-s csatlakozását követően a vonatkozó EU jogszabály megtiltotta az állati hulladék elföldelését és dögkutakba helyezését. Ezáltal kiemelt szerep jutott az ATEV Zrt.-nek, amely az uniós, illetve a hazai jogszabályi előírásoknak megfelelően - kockázatosságuk, kezelési módjuk, illetve az állati melléktermékekből előállított termékek felhasználhatósága szempontjából - különböző (1-es, 2-es, 3-as) kategóriába sorolt állati melléktermékeket begyűjti, ártalmatlanítja, feldolgozza, illetve hasznosítja.

Az ATEV Zrt. az 1-es kategóriába sorolt állati melléktermékeket a solti és a debreceni gyárban ártalmatlanítja, a 2-es kategóriába sorolt állati mellékterméket pedig a solti és a debreceni gyárban kezeli. A takarmányozási célra felhasználható 3-as kategóriájú vágóhídi melléktermékeket az ATEV Zrt. hódmezővásárhelyi és mátyásdombi gyára dolgozza fel.

Feldolgozó gyáraink mindegyike környezethasználati engedély birtokában végzi tevékenységét és a szigorú előírások betartása, a környezettudatos technológiai fejlesztések (szennyvíztisztítási technológiák, energetikai fejlesztések stb.) a garancia arra, hogy telephelyeink kibocsátásai a környezeti elemek számára nem jelentenek veszélyt.

Az ATEV Zrt. 2005. évtől EFPRA (Európai Zsírolvasztók és Fehérjefeldolgozók Szövetsége) tagsággal rendelkezik. A szervezet célja, hogy az ágazat érdekeit érvényre juttassa az unióban, szakmai részvétel a jogszabályalkotásban, illetve az egyes delegáltak révén az adott tagország képviselete. Az EFPRA jelenleg 35 tagot számlál 26 európai országban.

SZERVEZETI VEZETŐK

Az ATEV Zrt. több mint fél évszázados tapasztalattal, jól képzett szakemberekkel, magas színvonalú technikával és szállítóeszközzel, valamint kiterjedt hazai és nemzetközi ügyfélkapcsolatokkal áll partnerei szolgálatában.

Vezérigazgató: Kovács Lajos

Gazdasági főigazgató: Kovács Zsolt

Humánpolitikai igazgató: Bodnár Marianna

Műszaki és termelési főigazgató: Oláh Ádám

Kereskedelmi és ügyfélkapcsolati igazgató: Kovácsová Kristina


NYILVÁNOSSÁG

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény rendelkezik a gazdasági társaságok közzétételi kötelezettségeiről.

Törvényi kötelezettségünknek eleget téve, ezen oldalon megtalálja a Társaságunk számára jogszabályok alapján előírt alapdokumentumainkat és egyéb közérdekű adatszolgáltatásainkat.

DOKUMENTUMOK

Gyáraink és telephelyeink állategészségügyi és környezetvédelmi hatósági engedélyek birtokában végzik tevékenységüket, melyeket az engedélyek, tanúsítványok almenüben tekinthet meg.

A kötelező engedélyeken kívül Társaságunk ISO 9001:2015 minőségbiztosítási és ISO 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási rendszer által tanúsított.

Az ATEV Zrt. solti, valamint debreceni gyára által gyártott 1 és 2 kategóriájú állati zsír termékére Renewable Energy Directive (RED) szerinti ISCC-EU tanúsítvánnyal is rendelkezik. Tudástárunkban a Társaság tevékenysége szempontjából releváns jogszabályokról tájékozódhat. Pályázataink almenünkben a Társaság által elnyert és felhasznált pályázati forrásokat követheti nyomon.

ADATVÉDELEM

Társaságunk fontosnak tartja a magánélet és a személyes adatok védelmét és nagy hangsúlyt fektet erre üzleti kapcsolataiban is. Cégünk tiszteletben tartja a személyes adatok bizalmas jellegét, és az adatvédelmi jogszabályok, valamint a jelen Adatkezelési Tájékoztató szerint jár el. Az ATEV Zrt. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Infotrv.) meghatározott kötelezettségének eleget téve teljesíti a részére benyújtott közérdekű adat megismerésére irányuló igényeket.

Adatvédelmi incidensek kezelése tekintetében kérjük forduljon a Társaság adatvédelmi tisztviselőjéhez, elérhetőségét a kapcsolatok menüpont alatt találja.

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGEK

ATEV ZRT. központ

Cím: 1097 Budapest, Illatos út 23.

Levelezési címe: (1476 Budapest, Pf. 90)

Telefonszám: 36-1-348-5100

Fax: 36-1-348-5101

E-mail: atev@atev.hu


Számlázás

Cím: 1097 Budapest, Illatos út 23.

E-mail: szamlazas@atev.hu


Budapesti kisállatbegyűjtés zöld száma

Telefonszám: 36-80-630-242

Kereskedelem

Cím: 1097 Budapest, Illatos út 23.

Telefonszám: 36-1-348-5180

E-mail: kereskedelem@atev.hu


Adatvédelem

Cím: dr. Kovács Tünde adatvédelmi tisztviselő

E-mail: adatvedelem@atev.hu


GYÁRAK ELÉRHETŐSÉGE

Gyáraink központi elérhetőségeit a Gyáraink menüpont alatt, az egyes gyárak alatt találják Nyersanyag begyűjtésével (tetem, melléktermék) kapcsolatban lehetőség van szerződéses együttműködésre, kérjük keresse területileg illetékes kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:


Hódmezővásárhely

Azonosító száma: HU 05 1 00074

Gyárigazgató: Oláh Ádám

Cím: 6801 Hódmezővásárhely, Aranyág kert 14.

Telefonszám: +36-62-535-250

Fax: +36-62-242-275


Mátyásdomb

Azonosító száma: 06-AMT-002 (F)

Gyárigazgató: Csizmadia Zoltán

Cím: 8134 Mátyásdomb, külterület 011/1 hrsz.

Telefon: +36-22-235-400

Fax: +36-22-235-410


Debrecen

Azonosító száma: 08-AH-001 (F)

Gyárigazgató: Nagy Norbert

Cím: 4079 Debrecen-Bánk, kültelek 0817 hrsz.

Telefon: +36-52-441-102

Fax: +36-52-441-102


Solt

Azonosító száma: 02-AMT-001 (F)

Gyárigazgató: Székely Csaba

Cím: 6320 Solt, Pólyafoki zsilip

Telefon: +36-78-586-600

Fax: +36-78-586-609


Debreceni gyűjtő-átrakó

Azonosító száma: 08-AH-014 (Á)

Gyárigazgató: Nagy Norbert

Cím: 4079 Debrecen-Bánk, kültelek 0817 hrsz.

Telefon: +36-52-441-102

Fax: +36-52-441-102


Hódmezővásárhelyi gyűjtő-átrakó

Azonosító száma: 05-AH-009 (Á)

Gyárigazgató: Oláh Ádám

Cím: 6801 Hódmezővásárhely, Aranyág kert 15.

Telefon: +36-62-535-250

Fax: +36-62-242-275


Bőnyi gyűjtő-átrakó

Azonosító száma: 07-AMT-017 (Á)

Gyárigazgató: Csizmadia Zoltán

Cím: 9073 Bőny, Purgly puszta

Telefon: +36-96-544-500

Fax: +36-96-544-502


Böhönyei gyűjtő-átrakó

Azonosító száma: 14-AMT-003 (Á)

Gyárigazgató: Csizmadia Zoltán

Cím: 8719 Böhönye, Törökréti major

Telefon: +36-22-235-400

Fax: +36-22-235-410


TERÜLETILEG ILLETÉKES KOLLÉGÁINK

Hódmezővásárhely

Ábrahám Mariann

Telefonszam: 36-30-298-4561

E-mail: abrahamm@atev.hu


Solt

Gágyor Donatella

Telefonszám: 36-30-958-1914

E-mail: gagyord@atev.hu


Debrecen

Szakajda Tímea

Telefonszám: 36-30-636-0937

E-mail: szakajdat@atev.hu


Bőny

Nagy Richárd

Telefonszám: 36-30-927-8180

E-mail: nagyr@atev.hu


Mátyásdomb

Balogh Bianka

Telefonszám: 36-30-568-8958

E-mail: baloghb@atev.hu